Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες πτήσεις τσάρτερ από Ιταλία και Γερμανία φέτος το καλοκαίρι!

νέες πτήσεις
16 Φεβρουαρίου 2018 / 11:30

ΖAΚΥΝΘΟΣ. Η καλή πορεία του τουρισμού για το 2018 αποτυπώνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ένα από αυτούς είναι η ζήτηση που υπάρχει για να δοθεί άδεια σε αεροπορικές εταιρείες να φέρουν αεροσκάφη από νέους προορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- στη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου θα έχουμε νέες πτήσεις από την Ιταλία αλλά και από τη Γερμανία, ενώ υπάρχουν προορισμοί από τους οποίους θα έχουμε περισσότερες από τις μέχρι τώρα γνωστές πτήσεις. 

Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι η αεροπορική εταιρεία Volotea έχει νέο δρομολόγιο από φέτος προς τη Ζάκυνθο από το Παλέρμο, ενώ ήδη εκτελεί πτήσεις από τη Βενετία, το Μπάρι και τη Νάπολη. 

Η εταιρεία Germania θα εγκαινιάσει δύο νέες πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Ζακύνθου, μία από το Ντίσελντορφ και μία από τη Ζυρίχη. 

Η jet2com προσθέτει ένα ακόμα δρομολόγιο από το Μπέρμινχαμ ενώ έχει δρομολόγια από το Λονδίνο και από το Μάντσεστερ.

Η εταιρεία Εurowings επίσης βάζει δρομολόγιο από το Ντίσελντορφ προς τη Ζάκυνθο. 

Αυτά είναι τα τελευταία νέα για το αεροδρόμιο της Ζακύνθου το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχτεί και όλες τις άλλες αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια τις τελευταίες δεκαετίες από πολλά και διαφορετικά αεροδρόμια  πρωτευουσών από κράτη της Ευρώπης και άλλων μεγάλων πόλεων.  

Κάθε μία ανακοινώνει σε τακτά διαστήματα το πρόγραμμά της και τους νέους προορισμούς που προσθέτει και είναι συνάρτηση της ζήτησης που υπάρχει. Ο νομός Ζακύνθου τον τελευταίο χρόνο έχει αυξανόμενη ζήτηση σε όλες τις αγορές. 

πηγή: Ermisnews