Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη το απόγευμα βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Κύπελλο ΕΠΣΚ
13 Φεβρουαρίου 2018 / 15:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ραντεβού την Τετάρτη 14/2 έχουν οι τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στους ημιτελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣΚ

για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό. Μετά τις αναβολές και τις αλλαγές στα παιχνίδια, όπου αρχικά ήταν να διεξαχθούν πριν από μία εβδομάδα, οι ρεβάνς των πρώτων αγώνων έχουν οριστεί για την Τετάρτη 14/2 και θα ξεκινήσουν στις 15:00 αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο παράτασης.
Δυο ματς που θα τραβήξουν τα βλέμματα όχι μόνο των διαγωνιζόμενων ομάδων, αλλά και του νησιού. Στη Λευκίμμη η περσινή κυπελλούχος ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΑΜ σε ένα ματς που θα σπάσει καρδιές, αφού θεωρητικά είναι σαν τελικός, η νικήτρια ομάδα θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο, χωρίς να υποτιμάμε τη δυναμική των άλλων ομάδων, αλλά κρίνοντας με βάση τη φετινή τους ως τώρα παρουσία. Στο πρώτο ματς, ο ΟΦΑΜ είχε κερδίσει με 1-0 και θα πρέπει να χάσει με δυο γκολ διαφορά για να μείνει εκτός, ενώ σε περίπτωση που χάσει με ένα, αλλά σκοράρει θα περάσει αυτός στον τελικό. Φυσικά αν η ΑΕΛ κερδίσει 1-0 πάμε για παράταση.
Στο άλλο ματς που θα γίνει στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, έχουμε αντιπάλους τη Βολίδα με την Αναγέννηση Περιβολίου. Περίεργο ματς, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, αφού η Βολίδα, ναι μεν είχε κερδίσει μέσα στο Περιβόλι, έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά η Αναγέννηση που είναι και μια κατηγορία παραπάνω και ανεβασμένη αγωνιστικά τελευταία, πάει για να ανατρέψει την κατάσταση.
Αυτό το 1-0 είναι πολύ περίεργο σκορ και για τα δυο ματς, θα λέγαμε ότι δε χωράνε προβλέψεις, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά και την Τετάρτη αργά το απόγευμα, θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια