Αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες Αστυνομικούς και τον δράστη

ΑΡΤΑ. Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλήχθηκαν εχθές το βράδυ στην Άρτα. Αποτέλεσμα της ανταλλαγής πυροβολισμών ήταν να τραυματιστεί τόσο ο 37χρονος δράστης, ο οποίος επιτέθηκε πυροβολώντας οικογένεια που βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου της, αλλά και δύο αστυνομικοί.

13
Φεβρουαρίου / 2018

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, χθες στις 9:30 το βράδυ, σε συνοικία της πόλης, ο 37χρονος άρχισε να πυροβολεί με μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, εναντίον σταθμευμένου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο ήταν ένα ζευγάρι και το παιδί τους.

Τα σκάγια βρήκαν το όχημα αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιο από τα μέλη της οικογένειας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου το απομάκρυνε έγκαιρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον Άγιο Δημήτριο, στην περιοχή του Πέτα.

Βλέποντας τους Αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, ενώ άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Οι Αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά καταφέρνοντας να τον τραυματίσουν.

Από τους πυροβολισμούς του 37χρονου τραυματίστηκαν από τα σκάγια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο Αστυνομικοί, ο ένας στο πόδι και ο δεύτερος στην κοιλιά και τον θώρακα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας.

Ο 37χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται στην εντατική.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.