Και άλλες κλοπές σε οχήματα από τον 24χρονο που συνελήφθη το Σάββατο-δέκα περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν!

Νεώτερα στοιχεία προέκυψαν για τον 24χρονο που συνελήφθη επειδή έκλεβε οχήματα στο Αγρίνιο. Από την έως τώρα έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις

AΓΡΙΝΙΟ. Συνελήφθη, το Σάββατο το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 24χρονος ντόπιος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

12
Φεβρουαρίου / 2018

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το βράδυ, αφαίρεσε αυτοκίνητο 50χρονου ντόπιου στο Αγρίνιο, το οποίο εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στο παθόντα.

Για την διερεύνηση της κλοπής, διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι με την συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 24χρονου, τον οποίο εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα και συνέλαβαν.

Από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 24χρονος το ίδιο βράδυ, είχε διαπράξει με τον ίδιο τρόπο δράσης, άλλες οκτώ κλοπές σε οχήματα και μια σε κατάστημα στην περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα :

·         Δυο κλοπές οχημάτων, στα Καλύβια και στο Δοκίμι Αγρινίου, κατά τις οποίες πέρα από τα αυτοκίνητα αφαίρεσε και γεωργικά εργαλεία και έγγραφα, που υπήρχαν μέσα σε αυτά.

·         Πέντε διαρρήξεις οχημάτων, στα Καλύβια, στο Δοκίμι, στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην πόλη του Αγρινίου, από τα οποία αφαιρούσε αντικείμενα που μπορούσαν εύκολα να μετακινηθούν, όπως κλειδιά, κινητό τηλέφωνο, φακό, ραδιοσιντί και χρήματα,

·         Μια κλοπή σε κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων και ελαστικών, στο Αγρίνιο, από το οποίο είχε αφαιρέσει οκτώ ζάντες αλουμινίου και

·         Μια κλοπή αντικειμένου από ξεκλείδωτο όχημα στα Καλύβια.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κλειδί εκκίνησης οχήματος και ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου, τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Και τα τρία οχήματα που αφαίρεσε ο δράστης, βρέθηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.