Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πρώην περιφερειακού διοικητή της Π.Υ. Ε.Γεωργακόπουλου

Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ιονίων Νήσων
12 Φεβρουαρίου 2018 / 10:09

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γυρίζοντας σήμερα μια νέα σελίδα της καριέρας μου, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η θύμησή σας θα με συντροφεύει. Οι αγωνίες, ο κίνδυνος και οι εμπειρίες που μοιραστήκαμε, θα αποτελούν τα ιερά νήματα, τόσο ανθεκτικά στο χρόνο που νομοτελειακά θα μας συνδέουν.

Αποχωρώ λοιπόν με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Περιφέρεια της Ηπείρου και φεύγω με την πεποίθηση πως έδωσα τα μέγιστα, έχτισα γέφυρες και έτσι θα πορευτώ.
 
Έπειτα από τρία συναπτά έτη ως Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες των Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα της Κέρκυρας, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν.
 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκλεκτούς κυρίους Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες, Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους των Ιονίων Νήσων, όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις συναρμόδιες Αρχές, τους φορείς, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τα Μ.Μ.Ε. για την στήριξη που εκδήλωσαν στο πρόσωπό μου, αλλά και για την ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία τους σε κοινές προσπάθειες.
 
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το πυροσβεστικό προσωπικό των Ιονίων Νήσων για τη συλλογική και συγκροτημένη προσπάθεια και το υψηλό φρόνημα ευθύνης που το διαπνέει, καθ’ όλη την διάρκεια που συνυπηρετήσαμε.

Τέλος θέλω να συγχαρώ θερμά το νέο Διοικητή Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Πουλτίδη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει με δύναμη και υγεία.

Κέρκυρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ιονίων Νήσων  Ευθύμιος Μιλτ. Γεωργακόπουλος
Αρχιπύραρχος