Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απόπειρα βιασμού στην οδό Κεφαλληνίας - Οδηγός ταξί έσωσε 20χρονη - Τι αναφέρει η καταγγελία

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
08 Φεβρουαρίου 2018 / 10:07

ΠΑΤΡΑ. Τύχη βουνό, μέσα στην ατυχία της, είχε μια νεαρή κοπέλα περίπου 20 χρονών σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Η νεαρή επέστρεφε στο σπίτι της στις 4 το πρωί και στην οδό Κεφαλληνίας βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άνδρα 35...

... με 40 χρονών, ο οποίος ήταν κρυμμένος στα σκοτάδια και μόλις την είδε της επιτέθηκε! Το γεγονός κατήγγειλε στο pelop.gr ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο περιμένοντας στην πιάτσα για κάποια κούρσα. Για καλή τύχη της κοπέλας, ο οδηγός του ταξί άκουσε τις εκκλήσεις της 20χρονης για βοήθεια και έτρεξε να δει τί συμβαίνει. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο οδηγός του ταξί στο pelop.gr, ο δράστης είχε σκοπό να παρενοχλήσει σεξουαλικά την κοπέλα. Τότε, επενέβη για να γλιτώσει τη νεαρή από τα χειρότερα, παρέμεινε ψύχραιμος στις επιθετικές διαθέσεις του φερόμενου δράστη και κατάφερε να φυγαδεύσει την κοπέλα σε ένα μίνι μάρκετ που λειτουργεί στην περιοχή.
Από εκεί κάλεσαν την Αστυνομία για να επιληφθεί του συμβάντος. Άμεσα έφτασαν στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Αγίας Σοφίας οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη.
Λίγο αργότερα, οι έρευνες έφεραν αποτέλεσμα, ο επίδοξος βιαστής, σύμφωνα με τη καταγγελία, συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.
Η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ πήγε και αυτή στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση.