Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκοτάδι και πάλι στον δημοτικό φωτισμό

δημοτικός φωτισμός
07 Φεβρουαρίου 2018 / 11:57

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε βραχυκύκλωμα οφείλεται η επαναλαμβανόμενη «συσκότιση» των δημοτικών φωτιστικών σωμάτων στις οδούς Κύπρου, Μαρασλή και Αρσενίου και αυτές είναι απλά ενδεικτικές περιοχές.

Τη μία μέρα πάει το συνεργείο ηλεκτρολόγων του Δήμου μετά από δυο- τρεις μέρες σκοτάδι πάλι και τα παράπονα των κατοίκων να πληθαίνουν. Η κατάσταση αυτή έχει τραβήξει καιρό ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.
 
Το enimerosi.com επικοινώνησε και πάλι με το συνεργείο του δήμου όπου όπως μας ανέφεραν «η βλάβη και μάλιστα για να είμαστε ακριβείς το βραχυκύκλωμα είναι πάρα πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Η υπόθεση έχει φύγει από εμάς καθώς την αναθέσαμε στην ΔΕΔΔΗΕ και το συνεργείο της, που αναλαμβάνουν τα πιο δύσκολα περιστατικά».
 
Μιλώντας με τον Σπύρο Αργυρό πρόεδρο των Τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ μας εξήγησε ότι έχουν ενημερωθεί από μεριάς Δήμου και τους έχει ανατεθεί η επισκευή της βλάβης, αλλά το θέμα είναι ότι είναι δύσκολη περίπτωση βραχυκυκλώματος καθώς κάποιο από τα φωτιστικά σώματα είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα σε όλα δημοτικά φανάρια καθώς συνδέονται μεταξύ τους, τουλάχιστον στις όμορες οδούς.
 
«Βλέπουμε κομμάτι κομμάτι τις περιοχές που παρουσιάζουν πρόβλημα τα σώματα όμως μέχρι τώρα έχει σταθεί ακατόρθωτο να εντοπιστεί το ελαττωματικό φανάρι. Για να εντοπίσει κανείς το βραχυκύκλωμα πρέπει να συμβεί μπροστά του. Τώρα απλά πάμε ψάχνοντας» όπως ανέφερε κλείνοντας.