Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την πίτα του έκοψε το σωματείο Για τα παιδιά μας

"Για τα παιδιά μας"
06 Φεβρουαρίου 2018 / 09:31

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε γιορτινό κλίμα έκοψε την πίτα του σωματείο "Για τα παιδιά μας" το μεσημέρι της Κυριακής. Η πρόεδρος του σωματείου Γενοβέφα Χειμαριού με ανακοίνωση της ευχήθηκε στα μέλη του σωματείου αλλά και σε όλο τον κόσμο, μέσω των σόσιαλ μίντια όπου και ανήρτησε την εκδήλωση.

Η ανακοίνωση
Στο όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον του Αμπελώνα, με τις υπεροχές γεύσεις της Βασιλικής, σε ένα ζεστό και πιο οικογενειακό κλίμα μαζί με τα παιδιά και τους αγαπημένους μας, επιλέξαμε να κόψουμε την ιδιαίτερη, όχι μόνο οπτικά αλλά και γευστικά, πίτα που έφτιαξε ο Σταμάτης Κουλούρης για το σωματείου μας «για τα παιδιά μας»!!!

Ήταν μια πραγματικά χαλαρή και ευχάριστη μέρα , όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του Πάνου Μουρίκη, γεμάτη χαμόγελα και όμορφες συζητήσεις ακριβώς όπως αξίζει σε μία δεμένη ομάδα που δούλεψε πολύ την προηγούμενη χρονιά με κοινό στόχο ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο για τα παιδιά!!!

Οι μικρές Ιωάννα και Θάλεια ήταν οι τυχερούλες που μοιράστηκαν μεν το «φλουρί» και εξασφάλισαν  2 προσκλήσεις για τον αποκριάτικο χορό του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Γουβιών με την Κερκυραϊκή Μασκαράτα.

Το Δ.Σ. του σωματείου εύχεται σε όλα τα μέλη του υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά με όραμα και σπουδαίες δράσεις για ένα καλύτερο αύριο όλων των παιδιών.
Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε υγεία και στόχους που να κάνουν την ζωή σας καλύτερη.