Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ. Παντελιός από Κοζάνη: Δεν εισπράξαμε άρνηση, ούτε υποσχέσεις

απορρίμματα
05 Φεβρουαρίου 2018 / 18:58
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΟΖΑΝΗ. «Είναι μακρύς ο δρόμος» λέει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελιός

μετά την συνάντησή του με τον Γεν. Διευθυντή της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε., όπου συζήτησαν ένα καταρχήν προφορικό αίτημα του Δήμου Κέρκυρας για να μεταφερθούν τα δέματα απορριμμάτων του Τεμπλονιού. «Συζητήσαμε διεξοδικά το θεσμικό πλαίσιο που διέπει μια τέτοια δυνατότητα, δηλαδή τον Εθνικό και τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων».
Μιλώντας στο enimerosi.com, ο Γιώργος Παντελιός λέει: «Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι να εκθέσουμε το πρόβλημά μας στα αρμόδια υπουργεία και αν υπάρξει σχετική τροπολογία και υπουργική απόφαση, τότε απευθυνόμαστε στην διαδημοτική επιχείρηση της Κοζάνης. 
Από την πλευρά του Γεν. Διευθυντή Δημ. Μαυρίδη δεν υπήρξε καμία άρνηση αλλά και καμία δέσμευση. Εάν λάβουμε την συναίνεση από την κεντρική κυβέρνηση, τότε το αίτημα θα υποβληθεί στην γενική συνέλευση των μετόχων».
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.