Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Φ. Βάκη με τον Σύλλογο Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας

Φωτεινή Βάκη
03 Φεβρουαρίου 2018 / 10:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας είχε η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη

την Παρασκευή (2/2), προκειμένου να την ενημερώσουν για σειρά αιτημάτων τους.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου  Νίκος Μποζικής και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Αγάθος σημείωσαν ότι για τις ανάγκες σε καύσιμα των οχημάτων της Αστυνομίας στην Κέρκυρα θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν πόροι, εάν η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία μονάδας καυσίμων. Επίσης, επισήμαναν  ότι, παρόλο που προβλέπεται η θέση ψυχολόγου για την υποστήριξη του αστυνομικού σώματος στις έδρες των Γενικών Αστυνομικών Περιφερειακών Διευθύνσεων, η θέση αυτή δεν έχει καλυφθεί στην Κέρκυρα. Τέλος, αναφέρθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου τους για την ίδρυση τμήματος μεταγωγών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Φυλακών.
Από την πλευρά της η Φ. Βάκη ανέφερε στους κ.κ. Μποζίκη και Αγάθο ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα προτίθεται να ζητήσει συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων να εκθέσει αναλυτικά τα αιτήματά της και να διεκδικηθεί η επίλυση των ζητημάτων αυτών, με στόχο τη διευκόλυνση των αστυνομικών δραστηριοτήτων στο νησί για την ασφάλεια των πολιτών.