Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιχμηρή απάντηση Γαλιατσάτου στην Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
31 Ιανουαρίου 2018 / 13:28

Συντεχνιακό «γκρουπούσκουλο» χαρακτηρίζει ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας σε απάντηση επιστολής της

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

«Η  Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε σε ρόλο συντεχνιακού «γκρουπούσκουλου» αρνείται την κοινωνική δράση των υπηρεσιών της ΠΙΝ.
 
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε) σε ανακοίνωση της με ημερομηνία 26/1/2018 και με τίτλο «να ανακληθεί αμέσως η απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων» καταγράφει δυο πολύ σημαντικές «επιτυχίες».
·       Ανακάλυψε ,σε ρόλο «πολιτικής Νικολούλη», ποιος βρίσκεται πίσω από τις αντιλαϊκές πολιτικές, τις αντεργατικές ρυθμίσεις, την απαγόρευση των προσλήψεων, την εξυπηρέτηση των σχεδιασμών της ΕΕ και του ΔΝΤ. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων! Ο οποίος Περιφερειάρχης, κατά την ΟΣΥΑΠΕ, αποκαλύφθηκε στον ρόλο του αυτό όταν εξέδωσε απόφαση με την οποία δίνει εντολή σε υπάλληλο από την Ζάκυνθο να μεταβεί στην διπλανή Κεφαλονιά να συντάξει μια έκθεση-γνωμάτευση και να επιστρέψει.
 
Και εδώ έρχεται η δεύτερη ,πιο σοβαρή «επιτυχία» της ΟΣΥΑΠΕ
·       Ζητεί μετ επιτάσεως την ανάκληση της απόφασης αυτής του Περιφερειάρχη ,παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να θεραπεύσει ένα σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που απασχολεί πολίτες της Κεφαλονιάς και το οποίο δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει η τοπική υπηρεσία λόγω έλλειψης κατάλληλης ειδικότητας. Η ΟΣΥΑΠΕ, εν προκειμένω, ανάμεσα στην ορθοδοξία της ιδεοληψίας και του συντεχνιασμού από την μια και την παροχή κοινωνικής προσφοράς των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από την άλλη, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ το πρώτο!
 
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν δέχεται  υποδείξεις  για την πολιτική της απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές, τα μνημόνια και τον ρόλο της ΕΕ και του ΔΝΤ. Είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μη προνομιούχων αυτού του τόπου και το αποδεικνύει κάθε μέρα στην πράξη με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες. Πολύ δε περισσότερο όταν αγωνίζεται για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και κυρίως για τον φιλολαϊκό προσανατολισμό και την κοινωνική προσφορά των δημοσίων υπηρεσιών».

Δείτε την επιστολή της Ομοσπονδίας εδώ