Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

3η συνάντηση δρομέων ορεινού τρεξίματος Corfu Mountain Trail

Corfu Mountain Trail
19 Ιανουαρίου 2018 / 08:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η τρίτη συνάντηση ενόψει του 7ου Corfu Mountain Trail θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο χωριό Λάκωνες στις 17:30 το απόγευμα

Από εκεί οι αθλητές θα μεταφερθούν με αυτοκίνητα της διοργάνωσης στο χωριό Ζυγός όπου θα ξεκινήσει η προπόνηση.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αυτής της συνάντησης είναι ότι οι αθλητές και όλοι όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του βραδινού περάσματος από τα μονοπάτια του Corfu Mountain Trail όπως την βιώνουν οι αθλητές των Ultra αγώνων. Μια τέτοια εμπειρία θα είναι μοναδική καθώς θα συνοδεύονται από έμπειρους αθλητές του Corfu Mountain Trail.

Η διαδρομή θα κινείται σε σηματοδοτημένα μονοπάτια με πρότυπη βραδινή σηματοδότηση σε απόσταση 15 χιλιομέτρων μικρού βαθμού δυσκολίας και με χαμηλά υψομετρικά 330 μέτρα σύνολο. Θα ξεκινήσει από το χωριό Ζυγός θα περάσει από το χωριό Καστελλάνοι στη συνέχεια θα φτάσει στο χωριό Αλειμματάδες με σταθμό για ζεστό τσάι και από εκεί θα τερματίσει στο χωριό Λάκωνες όπου θα υπάρχει κέρασμα για όλους και εκπλήξεις.
Υποχρεωτικά για να ξεκινήσει κάποιος την προπόνηση είτε ανταγωνιστικά είτε όχι πρέπιε να έχει φακό με καινούριες μπαταρίες, αντιανεμικό – αδιάβροχο, κινητό τηλέφωνο φορτισμένο καθώς και μια τροφή που επιθυμεί (μπάρα συνήθως ) και νερό.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα μεταφοράς 20 ατόμων για όσους δε θα έχουν μέσο από το καφέ Ακταίον το Σαββάτο στις 16:30.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μετά από μήνυμα που πρέπει να στείλουν στο https://m.me/costas.stratigos εως 28 /1.