Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αφήνουμε το κύπελλο, προέχει το ματς στην Άρτα

ΑΕ Λευκίμμης
18 Ιανουαρίου 2018 / 18:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ήττα της ΑΕΛ στον Αγ. Ματθαίο για το κύπελλο κόντρα στον ΟΦΑΜ, μένει πίσω για την ομάδα, αφού από την Πέμπτη το πρωί δουλεύει για το επόμενο ματς

στην Άρτα κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου. Μπορεί να πείραξε λίγο το 1-0, αλλά υπάρχει ρεβάνς στις 7 Φεβεουαρίου και όπως λένε στη Λευκίμμη όλα θα κριθούν στο ματς αυτό, οπότε δεν μπορεί να τους απασχολεί αυτό αλλά το πώς θα πάνε για το διπλό στην Άρτα.
Στην προπόνηση της Πέμπτης φυσικά  όσοι έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΑΜ έκαναν αποκατάσταση και η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι αυτή που θα δείξει τις σκέψεις του Γιάννη Σφακιανάκη για το παιχνίδι της Κυριακής. Η αλήθεια είναι πως σκέφτεται αρκετές αλλαγές και ο μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η νίκη. Μια νίκη που θα φέρει ηρεμία, αφού η ομάδα είναι μέσα στους στόχους και αν κάποιοι περίμεναν πολύ περισσότερα δεν μπορεί να θέλουν από τη μια μέρα στην άλλη θαύματα. Ήδη η πορεία της είναι εξαιρετική και πρέπει να είναι όλοι ρεαλιστές. Στο ματς αυτό φαίνεται ότι και οι νεομεταγραφέντες είναι έτοιμοι και δεν είναι απίθανο να δούμε τους περισσότερους στην αρχική ενδεκάδα.
Ο κόσμος της Λευκίμμης που είναι απαιτητικός, αλλά παράλληλα και δίκαιος, για ένα ακόμη ματς ετοιμάζει εκστρατεία, καθώς υπάρχει ναυλωμένο πούλμαν αν και πάρα πολύ κόσμος πάει με τα ΙΧ και αναμένεται ακόμη σε ένα εκτός έδρας ματς περισσότεροι από 120-150 φίλαθλοι να βρεθούν στο πλάι της ΑΕΛ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια