Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς

Σάκης Τσιώλης
17 Ιανουαρίου 2018 / 16:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την επιστροφή του Τουράμ, τον Αργεντινό Ρόλε, που είναι όπως φαίνεται δική του επιλογή και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος,

μίλησε την Τρίτη το βράδυ σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός του ΑΟΚ, Σάκης Τσιώλης, προσγειωμένος και χωρίς κορώνες, καθώς απλά επεσήμανε ότι θα δούμε ουσιαστικά άλλη ομάδα και τον ΑΟΚ να διεκδικεί την παραμονή του.
Για την πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα, η οποία είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού και δυο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης, είπε μεταξύ των άλλων:
«Όταν είσαι εκεί είναι αρκετά δύσκολο και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς για να σώσουμε την παρτίδα. Πρώτα απ΄ όλα η ομάδα στάθηκε αρκετά άτυχη στον πρώτο γύρο και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Τώρα επιστρέφει το δυνατότερο χαρτί της ομάδας, ο Τουράμ, ο οποίος έχει δείξει αυτά τα δυο χρόνια την αξία του στον σύλλογο, αλλά και ένας παίκτης που εκτιμώ πολύ, τον Ρόλε και πιστεύω θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».
Για την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ και για το τι βλέπει ως το τέλος του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι φέτος τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, ανέφερε:
«Μέχρι το τέλος θα γίνει η μάχη ανάμεσα στους τρεις μεγάλους. Ο ΠΑΟΚ κρατάει στην τύχη στα χέρια του γιατί έχει ΑΕΚ, Ολυμπιακό στην Τούμπα. Τα μεταξύ τους ντέρμπι θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Όσο για τον Ατρόμητο, έχασε άδικα από τον Παναιτωλικό. Κατά πόσο θα είναι μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια και πως θα αντιδράσει από την εντός έδρας ήττα από τους Αγρινιώτες. Πάντως έχει και τους τρεις μεγάλους στην έδρα του».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια