Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκέπαστρο στον Αγ. Ματθαίο από διοίκηση και φίλους

Τοπικά πρωταθλήματα
17 Ιανουαρίου 2018 / 16:20
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι ότι στα ερασιτεχνικά σωματεία το κράτος δε δίνει τίποτε πια, ενώ τα ψίχουλα από Περιφέρεια και Δήμο δε λύνουν τα προβλήματα

κυρίως σε ότι έχει σχέση με τις υποδομές, αφού εκεί το νησί έχει μεγάλη ανάγκη.
Ευτυχώς που υπάρχει φιλότιμο από τους παράγοντες και τους κατοίκους των χωριών και συμβάλλουν όλοι σε αυτό που όφειλε ο Δήμος ή η πολιτεία να κάνουν. Πολλά γήπεδα με προσωπική εργασία και έξοδα των παραγόντων ή φίλων των ομάδων έχουν διαμορφωθεί σε ανθρώπινα και λειτουργικά.
Στον Αγ. Ματθαίο υπάρχουν παλιές εγκαταστάσεις και δόθηκαν λίγα χρήματα για κάποια «πασαλείμματα» κυρίως να διορθωθούν μικρολεπτομέρειες και να πάρει άδεια το γήπεδο. Αυτά τα ελάχιστα δεν έφταναν για να γίνει ένα έργο που τελείωσε πριν το ματς κυπέλλου (Τετάρτη 17/1) ΟΦΑΜ – ΑΕΛ. Μέλη και φίλοι των γηπεδούχων, εδώ και τρεις περίπου μήνες ξεκίνησαν να βάζουν τα απαραίτητα στηρίγματα έτσι ώστε να τοποθετήσουν ένα σκέπαστρο στην εξέδρα, ώστε οι φίλοι του ποδοσφαίρου να μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια, αφού γνωστό είναι ότι μετά το φθινόπωρο οι βροχές στο νησί είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Με αγάπη, μεράκι, πολύ προσωπική εργασία και κάποιους φίλους να στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα, το γήπεδο στον Αγ. Ματθαίο απέκτησε σε μεγάλο μέρος της εξέδρας σκέπαστρο και αυτό βοηθάει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας να είναι δίπλα της κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια