Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στο 3ο τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς

Παλαίμαχοι ποδοσφαίριστες
16 Ιανουαρίου 2018 / 14:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησε το 3ο τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας

τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με τέσσερις από τους πέντε αγώνες της 1ης αγωνιστικής. Πολλά γκολ ως συνήθως, πολλά χαμόγελα και πολλή διάθεση από δεκάδες παλιούς ποδοσφαιριστές με άσπρα μαλλιά και αρκετά επιπλέον κιλά, αλλά και με πολύ διάθεση να συμβάλουν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που φέτος θα δοθούν στον «Φάρο Ζωής».
Αυτό το κλίμα της συνάντησης παλιών «αντιπάλων» στα τότε χωμάτινα γήπεδα της Κέρκυρας και σήμερα φίλων, άνω των σαράντα και με κάποιους που είναι και άνω των 65 δείχνει πραγματικά τη δύναμη της αγάπης του ανθρώπου για τον συνάνθρωπό, αφού το τουρνουά γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά παράλληλα δείχνει τη δύναμη και την αγάπη όλων για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα είναι απλά για να γράφονται, αλλά η χαρά της συνεύρεσης με φίλους και το κλώτσημα της μπάλας, κάνουν πολύ χαρούμενους τους διαγωνιζόμενους, ενώ τα πειράγματα φυσικά είναι πάρα πολλά.
Για την ιστορία τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:
Όλυμπος - Μάγια 2-4
Κεραυνός - ΟΦΑΜ 2-8
Λιαπάδες - Λευκίμμη 4-2
Αστέρας – Ολυμπιάδα 0-0
Δικηγόροι - Άρης (Παρασκευή 19/1)
Για το τουρνουά αυτό υπάρχει ήδη ευχαριστήριο από τον «Φάρο Ζωής» που αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς για το Σύλλογό μας. Είναι μεγάλη μας τιμή».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια