Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. στην πίτα του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας (photos)

ΓΕΣ
15 Ιανουαρίου 2018 / 11:33
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,

επισκέφθηκε το Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας και παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στη συνέχεια, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Εθνοφυλάκων.
Στην εκδήλωση κοπής της πίτας παρευρέθηκαν ακόμα ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, η αντιδήμαρχος Μαθρακίου Νόνη Μάστορα και ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας. 

Στην Κουκουρίτσα

Μετά την εκδήλωση κοπής της πίτας, 
ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε το Μουσείο Ι. Καποδίστρια στην Κουκουρίτσα, όπου ξεναγήθηκε από τον ιστορικό και φιλόλογο, αντιπρόεδρο της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας, Δημήτρη Ζυμάρη. Με αφορμή τον εορτασμό των 190 χρόνων της Σχολής Ευελπίδων που ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Καποδίστρια, ο αρχηγός ΓΕΣ συζήτησε με τους ανθρώπους του Μουσείου Καποδίστρια, για την καλύτερη δυνατή συνεργασία τους. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.