Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σχέδιο του Κερκυραίου επιχειρηματία με την κοκαΐνη

Κοκαΐνη
14 Ιανουαρίου 2018 / 19:59
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστός στις αρχές ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών είναι ο 51χρονος Κερκυραίος επιχειρηματίας που συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ

εμπλεκόμενος σε μεγάλη ποσότητα διακίνησης κοκαΐνης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε προμηθευτεί την ποσότητα του 1,1 κιλού κοκαΐνης, την έκρυψε μέσα σε συσκευασία καινούργιου κλιματιστικού μηχανήματος και την έστειλε με μεταφορική εταιρεία στην Κέρκυρα. Αυτή του η δραστηριότητα παρακολουθούνταν από τη Δίωξη Ναρκωτικών, έτσι που να συλληφθεί επ' αυτοφόρω ο υπάλληλος της επιχείρησής του που παρέλαβε το πακέτο στην Κέρκυρα αλλά και ο ίδιος ο αποστολέας. Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν οι επόμενοι αποδέκτες της κοκαΐνης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.