Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο καμπ της Εθνικής ο Σπύρος Δουκατέλης

Στίβος
09 Ιανουαρίου 2018 / 17:45
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν από την περασμένη βδομάδα οι αθλητές και οι αθλήτριες,

που μετέχουν στο προπονητικό καμπ της Εθνικής για τα σπριντ και ανάμεσα τους, ο 17χρονος Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού (στη μέση της φωτό), ο οποίος τη χρονιά που πέρασε είχε την καλύτερη επίδοση στα 200μ. στην κατηγορία παίδων, με χρόνο 22΄17΄΄. Θεωρείται μεγάλη ελπίδα για τον ελληνικό στίβο, ένα παιδί που έχει περιθώρια πολλά και μπορεί να πετύχει υψηλές διακρίσεις.
Τον νεαρό Κερκυραίο σπρίντερ προπονεί ο Νίκος Μόσχος και είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και διάκριση για τον ίδιο και το σωματείο. Είναι μαθητής της 3ης Λυκείου και μπορεί να τον άφησε ένας μικροτραυματισμός λίγο πίσω, αλλά έχει θέληση και προσόντα και περιμένουμε πολλά από αυτόν. Εκεί βρέθηκε και η αθλήτρια αλμάτων του ΚΓΣ Ειρήνη Πολίτη που προπονεί ο Παύλος Σκορδίλης και ήταν στην Αθήνα με την ομάδα αλτών, αλλά είναι αθλήτρια και των δρόμων, πέρσι κέρδισε το πανκορασίδων και βρέθηκε και στον Αγ. Κοσμά. Να σημειώσουμε ότι στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ ήταν για προετοιμασία και αρκετοί άλτες, όπως Καρύδη, Αναγνώστου, Χαλικιά, Σκορδίλη, Πολίτη,  Ματζουρογιάννης, Ρωμαίου (η τελευταία έφυγε για Αμερική την Παρασκευή 5/1).
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια