Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άγρια δολοφονημένη η 44χρονη αγνοούμενη στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας

δολοφονία
08 Ιανουαρίου 2018 / 14:36

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη που αγνοούνταν στην Kατοχή Αιτωλοακαρνανίας,

 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EleftherosTypos.gr.

Η γυναίκα, η οποία είναι χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο και από τότε δεν δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η γυναίκα που ονομάζεται Ειρήνη Λαγούδη και κατάγεται από την Κατοχή Μεσολογγίου, έφυγε από την Κατοχή για να πάει στο Αγρίνιο.

 

Από χθες στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου, όμως μέχρι την ώρα που έπεσε το σκοτάδι και σταμάτησαν οι έρευνες, αυτές είχαν αποβεί άκαρπες.

Σήμερα, στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά και λέμβο για την έρευνα στη θάλασσα. Τελικά η γυναίκα βρέθηκε κοντά στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου δολοφονημένη και ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες  για την σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη ήταν νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της, που είχε πάρει φωτιά και φέρει και εγκαύματα.

Σημειώνεται πως από την αστυνομία ακόμη δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό για τα τραύματα και το πού αυτά οδηγούν αλλά υπάρχουν οι πληροφορίες πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας το κινητό της βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή Μεσολογίου.

Λίγο πριν εντοπιστεί, ο αδελφός της, Γιώργος, είχε κάνει έκκληση μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ώστε όποιος γνώριζε κάτι να έδινε στοιχεία για την αδελφή του.

πηγή: Ελεύθερος Τύπος