Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επισκέψεις του Κ. Παυλίδη στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας

Κώστας Παυλίδης
05 Ιανουαρίου 2018 / 13:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τους εργαζομένους και τους διοικητές των υπηρεσιών, που φροντίζουν για την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών 365 μέρες τον χρόνο,

συναντήθηκε την Πέμπτη 4/1 ο βουλευτής Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης. Ειδικότερα, ο Κώστας Παυλίδης επισκέφθηκε τον ΝΑ.Σ.ΚΕ., το Κεντρικό Λιμεναρχείο, καθώς και τις Διευθύνσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο βουλευτής Κερκύρας συζήτησε και αντάλλαξε ευχές με τους ενστόλους για τη νέα χρονιά. Συναντήθηκε με τον διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Κερκύρας Κ. Πετρούλια, με τον υπολιμενάρχη Αν. Σχινά και την κα. Κ. Πολυμερά, με τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Γ. Τσιρογιάννη, με τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διεύθυνσης Ευθ. Γεωργακόπουλο και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Διεύθυνσης Κερκύρας Α. Ρίζο, επίσης με τον πρόεδρο Ν. Μποζίκη και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, καθώς και με τον διοικητή της Τροχαίας Σπ. Σκολαρίκη. Η συνάντησή τους συνοδεύτηκε από τις ευχές του Κ. Παυλίδη για καλή και δημιουργική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους.