Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εν αναμονή 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Απεργία ναυτεργατών
05 Ιανουαρίου 2018 / 10:17

Η ΠΕΝΕΝ έχει ήδη αποφασίσει την κήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα που θα μπει στη βουλή για να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο για την γ΄αξιολόγηση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εν αναμονή απεργιακών κινητοποιήσεων κατά την ημέρα της  ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, βρίσκεται και το σωματείο των  Ναυτεργατών Κέρκυρας, ακολουθώντας έτσι τη γραμμή της ΠΕΝΕΝ όπως ανέφερε στην «Ενημέρωση» ο πρόεδρος του σωματείου ναυτεργατών και κατωτέρων πληρωμάτων Κέρκυρας Χρήστος Βιτουλαδίτης.
«Η ΠΕΝΕΝ έχει ήδη αποφασίσει  την κήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα που θα μπει στη βουλή για να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο. Σε αυτή την κινητοποίηση σκοπεύουμε να συμμετέχουμε και εμείς» όπως ενημέρωσε ο κ. Βιτουλαδίτης.
Η ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ
«Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ η οποία ήταν ανοιχτή και έλαβαν μέρος δεκάδες Ναυτεργάτες αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης απεργίας κατά την ημέρα που θα έρθει για να ψηφιστεί στην Βουλή το σχετικό πολυνομοσχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα προαπαιτούμενα και συμφωνηθέντα με το κουαρτέτο των δανειστών για την Γ΄ αξιολόγηση».