Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σωματείο «για τα παιδιά μας» έφερε τα Χριστούγεννα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας (video-photos)

Για τα παιδιά μας
19 Δεκεμβρίου 2017 / 13:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, δηλαδή τους ασθενείς, χάρισαν χαμόγελο τα παιδιά της σχολικής χορωδίας Καναλιών, τραγουδώντας τους τα κάλαντα!

Χριστουγεννιάτικο κλίμα σήμερα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας με πρωτοβουλία του Σωματείου «Για τα παιδιά μας», που διοργάνωσε μια μικρή εκδήλωση για τους ασθενείς, μικρούς και μεγάλους, αλλά και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου.



Η Σχολική Χορωδία Δημοτικού Σχολείου Καναλιών, με τη διδασκαλία της Χριστίνας Καλλιαρίδου τραγούδησαν κάλαντα παραδοσιακά αλλά και «κλασικά» φέρνοντας χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων που το έχουν περισσότερο ανάγκη, δηλαδή των ασθενών. Όπως και τα προηγούμενα δύο έτη έτσι κι αυτή τη χρονιά στην είσοδο του Νοσοκομείου μπροστά από την εκκλησία έχουν προβλέψει να υπάρχουν γλυκά για τους χορωδούς και τους εργαζόμενους και κάποια δωράκια για τα παιδάκια της χορωδίας αλλά και όσα θα νοσηλεύονται αυτές τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα παραδόθηκαν τα πρώτα παιδικά βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης της Παιδιατρικής Κλινικής, μια νέα δράση του συλλόγου, σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τον καθηγητή Πέτρο Κωσταγιόλα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ