Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το λάθος του Γιαννακόπουλου θέμα στην Equipe

ΑΟΚ Κέρκυρα
13 Δεκεμβρίου 2017 / 17:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το λάθος του Γιαννακόπουλου στο ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα έγινε θέμα στη γαλλική Equipe με τη γνωστή εφημερίδα να κάνει πλάκα στον τερματοφύλακα των Φαιάκων.

Στο ματς της Δευτέρας όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας, ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ Νίκος Γιαννακόπουλος έκανε λάθος στην φάση του 1-0. Συγκεκριμένα στο 12΄και ενώ το σκορ ήταν 0-0, σε σέντρα από αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος από πολύ κοντά, με κεφαλιά αρχικά που απέκρουσε και στην επαναφορά με σουτ εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις αλλά στάθηκε άτυχος, πεσμένος όπως ήταν προσπάθησε να μαζέψει την μπάλα που ήταν σχεδόν πίσω του και με τακουνάκι την έστειλε κατά λάθος στο βάθος της εστίας του για να γίνει το 1-0. Ήταν ένα πολύ περίεργο αυτογκόλ, αφού η ατυχία έπαιξε με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας.
Με το λάθος αυτό έκανε το σχετικό... τρολλάρισμα η Equipe με τη γνωστή γαλλική εφημερίδα να ανεβάζει στη σελίδα της τη φάση και να στέκεται στο ότι ο νεαρός τερματοφύλακας γέλασε με το λάθος του.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια