Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σώος και αβλαβής ο άνδρας που αγνοείτο στους Λιαπάδες

αγνοούμενος
13 Δεκεμβρίου 2017 / 09:24

Τέλος καλό για τον 32χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε την Τρίτη το μεσημέρι στους Λιαπάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καλά στην υγεία του είναι ο 32χρονος άνδρας που αγνοείτο από το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Λιαπάδων. Ομάδες αστυνομικών, πυροσβεστών και της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή σκύλου, τον αναζητούσαν συνεχώς στην ευρύτερη περιοχή.
Τελικά ο αγνούμενος βρέθηκε περί τις 11:15 το πρωί από πολίτη, στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα σε Λιαπάδες και Κανακάδες, έχοντας χάσει προφανώς προσωρινά τον προσανατολισμό του. Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του, ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος και κουρασμένος, μιας και όπως όλα δείχνουν, είχε διασχίσει μεγάλη απόσταση περπατώντας σε δύσβατα εδάφη.

Η ενημέρωση της Διοίκησης της Πυροσβεστικής αναφέρει:
«Xθες, 12-12-2017 και περί Ω/20:00 ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας από το Α.Τ. Παλαιοκαστριτών για την εξαφάνιση του Γουλή Σπυρίδωνα του Θεοδώρου, ετών 32, στην περιοχή «Λιαπάδες», θέση «Κουρκουλή».
Η Υπηρεσία μας συνέδραμε στην έρευνα του Α.Τ. Παλαιοκαστριτών με ομάδα οκτώ (8) ατόμων, με επικεφαλής τον Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κέρκυρας, Αντιπύραρχο Ρίζο Ανδρέα, καθώς και με τη συμμετοχή των Εθελοντικών Ομάδων (ΕΟΔ, ΕΜΕΔ και ΕΕΕΔ) που δραστηριοποιούνται στο Νομό Κέρκυρας. Από το πρωί της 13-12-2017 στο έργο της αναζήτησης συνέβαλλε και ομάδα της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., αποτελούμενη από τρία (3) άτομα, μαζί με διασωστικό σκύλο.
Περί Ω/11:15 στις 13-12-2017 ο προαναφερόμενος ανευρέθη, με τη βοήθεια πολιτών στην περιοχή «Ξυλοίστρενα - Λιαπάδων» περίπου 5 χλμ από το αρχικό σημείο όπου χάθηκε.
Παραδόθηκε στο Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Κέρκυρας για προληπτικούς λόγους.