Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση ειδών για το «Χαμόγελο του παιδιού» από τους Ναυτικούς της Κέρκυρας

Χαμόγελο του παιδιού
11 Δεκεμβρίου 2017 / 07:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και παιδικών δώρων για το Χαμόγελο του Παιδιού, θα κάνουν οι ναυτεργάτες, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στην αίθουσα συνελεύσεων του ΟΛΚΕ.

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους το σωματείο μας, σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και καλεί όχι μόνο τους ναυτικούς αλλά κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά στις έξι ώρες χαμόγελου, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνελεύσεων του ΟΛΚΕ, στο κτίριο νέου επιβατικού σταθμού του νέου λιμένα, να συνεισφέρουμε στον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμόγελο του παιδιού» ένα παιδικό δώρο ή είδη πρώτης ανάγκης (όχι ρουχισμό). Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι ατομικές μερίδες γάλα μακράς διαρκείας, χυμοί, νερό, ζυμαρικά (όχι μακαρόνια, σπαγέττι), είδη γενικού καθαρισμού, απορρυπαντικά, γάντια μίας χρήσης, χαρτικά είδη.  
    Είμαστε βέβαιοι ότι θα στηρίξετε την προσπάθεια μας και μαζί με τα δικά μας παιδιά αυτές τις γιορτές θα δώσουμε αγάπη και χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξη και την βοήθεια μας.
    Σας περιμένουμε, φορέστε το καλό σας χαμόγελο και μαζί αυτές τις γιορτές ας κάνουμε ακόμα πιο φωτεινό το Χαμόγελο του παιδιού.