Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένοντας τον «Αλκίνοο» - Προετοιμασία άσκησης Σεισμού

άσκηση σεισμού
08 Δεκεμβρίου 2017 / 09:47
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προετοιμασία για την αντισεισμική άσκηση της ερχόμενης Πέμπτης έγινε σήμερα το πρωί στο Πεντοφάναρο και την Κοφινέτα

Σκοπός της άσκησης είναι η ετοιμότητα, ο συντονισμός, η οργάνωση, η συνεργασία, η βελτίωση της σχεδίασης σε απαιτήσεις ρεαλισμού και γενικά η απόκτηση γνώσης & εμπειρίας, έτσι ώστε η διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Η Παν-Ιόνια άσκηση με την επωνυμία «ΑΛΚΙΝΟΟΣ 2017» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 έως 13:30 από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ).
Γίνεται στο πλαίσιο ενεργειών για την βελτίωση του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας - Διαχείριση Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης - Ετοιμότητα, οργάνωση & συνεργασία συναρμόδιων φορέων

Video από τη σελίδα Fb του Arcadion Hotel
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.