Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τσέτσιλας στη Λευκίμμη, ο Γιούργας στην Κρανούλα

Γ΄ Εθνική
07 Δεκεμβρίου 2017 / 18:36
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη στη Φιλιππιάδα θα έχει σημασία για την ΑΕΛ αν μπορέσει να συνδυαστεί και με νίκη εντός έδρας.

Και αυτό γιατί η έδρα της  ΑΕΛ είναι ο αδύναμος κρίκος φέτος, αφού σε τέσσερα ματς έχει μόλις μια νίκη, μια ήττα και δυο ισοπαλίες, δηλαδή πέντε κερδισμένους και επτά χαμένους βαθμούς. Αντίθετα, εκτός έδρας σε έξι ματς έχει τέσσερις νίκες και δυο ήττες, συνολικά έχει χάσει έξι βαθμούς και έχει κερδίσει 12. Καιρός λοιπόν να γίνει η Λευκίμμη απόρθητο φρούριο για την ΑΕΛ και αυτό καλείται να το κάνει από το επόμενο ματς, την Κυριακή κόντρα στην ιστορική Καστοριά. Ένα δύσκολο ματς, με την ΑΕΛ να έχει την κούραση και από το ματς του κυπέλλου με τον Θιναλιακό την Τετάρτη, αλλά μπορεί  να φτάσει στη νίκη. Στο ματς αυτό οι διαιτητές είναι από τα Γρεβενά, ο Τσέτσιλας διαιτητής και οι Μωυσιάδης, Στεφούλης οι βοηθοί του.
Σε ένα άλλο σημαντικό ματς του Ομίλου στα Γιάννενα, ορίστηκε διαιτητής ο Κ. Γιούργας. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ τον όρισε στο ματς Δόξα Κρανούλας – Μακεδονικός Φούφα με βοηθούς τους Σκορδίλη και Μιχαλά.
Ακόμα ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής της τελευταίας δεκαετίας Τάσος Κάκος που έχει αποσυρθεί, ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή στις 15.00 στη Ριζούπολη.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια