Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέλη του ΠΑΜΕ έγραψαν συνθήματα στην Π.Ε. Κέρκυρας (Νομαρχία)

αναπτυξιακό συνέδριο
07 Δεκεμβρίου 2017 / 06:16
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο Αναπτυξιακό Συνέδριο έκανε την Τετάρτη το βράδυ και το ΠΑΜΕ στην πλατεία Σαρόκου.

Στους συγκεντρωμένους χαιρετισμούς απεύθυναν εκπρόσωποι των ταξικών Σωματείων και άλλων φορέων, όπως ο πρόεδρος του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σπύρος Κανταρέλης, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Κέρκυρας Νίκος Θεοφίλακτος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας Βασίλης Αρμενιάκος, η Τζένη Σκέμπρη εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων, ο πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Πληροφορικής Ι.Π. Βασίλης Μπεχτσούδης εκ μέρους των φοιτητών κ.ά.



Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης με συνθήματα όπως «η ανάπτυξή τους, τσακίζει την ζωή μας, οργάνωση και αγώνας η επιλογή μας», «κάτω τα χέρια από την απεργία, δεν την παραδίδουμε στην εργοδοσία», «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα συμφέροντα του κεφαλαιοκράτη» κ.ά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ «η πορεία κατέληξε στο κτήριο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στην πρόσοψη της οποίας και στο προαύλιό της, εργαζόμενοι έγραψαν συνθήματα».



Στο πλαίσιο αυτό, μία μέρα πριν το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε αγωνιστική «υποδοχή» του Υπουργού Υγείας από εργαζόμενους και μέλη του Ενιαίου Σωματείου Εργαζόμενων ΓΝΚ.
Τέλος, δόθηκε νέο αγωνιστικό ραντεβού για τις 14 Δεκέμβρη στην μεγάλη Πανεργατική Απεργία, στις 10 το πρωί στο Σαρόκο.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.