Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα του Φαίακα στον κόσμο του

Χάντμπολ
23 Nov 2017 / 15:09
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της γυναικείας ομάδας του Φαίακα στο πρωτάθλημα, μπορεί να ξεκίνησε με δυο ήττες,

σε αντίστοιχα εκτός έδρας ματς σε Γιάννενα και Πτολεμαϊδα, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο τα κορίτσια θα παίξουν επίσημο αγώνα στο κλειστό του ΕΑΚΚ μπροστά στους φίλους της ομάδας. Είναι ένας αγώνας κόντρα στον Εθνικό Κοζάνης, τον οποίον έχει ανάγκη η ομάδα να κερδίσει για να μπορέσει να πάρει και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ο κόσμος βοηθάει και τα κορίτσια έχουν τη δική του συμπαράσταση, εξ ου και η ανακοίνωση - κάλεσμα της ομάδας που αναφέρει:
«Ο Α.Ο. Φαίαξ προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 18:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας στο 1ο εντός έδρας παιχνίδι της γυναικείας ομάδας για την 3η αγωνιστική με αντίπαλο τον Εθνικό Κοζάνης. Στηρίξτε με την παρουσία, τη φωνή και το χειροκρότημά σας την ανανεωμένη ομάδα μας στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους της, στην Α2 κατηγορία γυναικών»!
Η ανδρική ομάδα αυτήν την αγωνιστική, παίζει εκτός έδρας με τον Μακεδονικό.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια