Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στόχος η ανάκαμψη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΛ

Football League II
23 Nov 2017 / 15:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ρεπό που έχει την ερχόμενη αγωνιστική η Λευκίμμη βοηθάει την ομάδα να ανασυνταχθεί

και μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τους πρωτοπόρους, επιστρέφει και πάλι αγωνιζόμενη την μεθεπόμενη Κυριακή εκτός έδρας. Όμως οι τρεις ήττες έχουν επηρεάσει τους παίκτες, κάτι που φάνηκε και στο ματς του κυπέλλου με τον Θιναλιακό, όπου η ομάδα νίκησε, αλλά δεν έκανε και την καλύτερή της εμφάνιση.
Όμως ο χρόνος είναι υπέρ της ΑΕΛ, ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες, αφού παρά τις ήττες απέχει μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή μετά την ολοκλήρωση και της 9ης  αγωνιστικής, έχοντας ίδιο αριθμό αγώνων με τις ομάδες που είναι ψηλότερα από αυτήν στο βαθμολογικό πίνακα.
Επίσημα η ΑΕΛ, αφού κάνει αναφορά για το ματς και τη νίκη της Τετάρτης στο κύπελλο κόντρα στον Θιναλιακό, τονίζει το ενδιαφέρον και για το κύπελλο, όμως ο βασικός στόχος παραμένει να ανακάμψει και ζητά από τον κόσμο της να σταθεί δίπλα.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «….Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας εκτός της καλής πορείας που θέλει να πραγματοποιήσει στην Γ' Εθνική κατηγορία... επιθυμεί ξανά να κατακτήσει το Κύπελλο , όπως πέρυσι.Βέβαια ο μεγάλος στόχος είναι η ομάδα μας να ανακάμψει στο Πρωτάθλημα και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών ( και αυτό θα γίνει) , αλλά το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και σίγουρα δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. Αυτήν την εβδομάδα η Α.Ε.Λευκίμμης έχει ρεπό και την επόμενη εβδομάδα ''φιλοξενείται'' στην Φιλιππιάδα , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οφείλουμε όλοι να βρεθούμε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Στηρίζουμε την ομάδα μας, στηρίζουμε την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια