Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση «Ευρωπαϊκές πολιτικές συνοχής στα Ιόνια Νησιά: Παρελθόν, παρόν και μέλλον»

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
23 Nov 2017 / 08:37
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκές πολιτικές συνοχής στα Ιόνια νησιά: Παρελθόν, παρόν και μέλλον» διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο αντίστοιχης πανευρωπαϊκής καμπάνιας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των οργάνων της Ε.Ε.,

της αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και πολιτών, ως μια εκδήλωση διαλόγου για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των πολιτικών συνοχής στην Ευρώπη.
Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, στις 19.00 στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας (αίθουσα Γερουσίας).
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι:
• κ. Ελευθέριος Αντωνόπουλος, μέλος του δικτύου «Ομάδα Ευρώπη» (Τeam Europe) της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα,
• κ. Franz Pointner, αναπλ. Διευθυντής Μονάδας Α5, Γ.Δ. Απασχόλησης, Κοινωνικών υποθέσεων και ένταξης της Ε.Ε.
• κ. Γεράσιμος Μεταξάς, πρ. Δήμαρχος Ελειού - Πρόννων και πρ. Νομάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης
• κ. Σπύρος Φρεμεντίτης, Πρόεδρος ΜΚΟ «Equal Society»
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο & θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφιών έργων που υλοποιήθηκαν στα Ιόνια νησιά  με συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. από διάφορες προγραμματικές περιόδους.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. Ιονίων Νήσων 2014-2020 που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 στο ξενοδοχείο Ionian Park.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.