Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενδιαφέρον από Ιταλία και Ολλανδία για Γιαννακόπουλο

ΑΟΚ Κέρκυρα
22 Nov 2017 / 17:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν επιλογή του Δ. Ελευθερόπουλου ο Ν. Γιαννακόπουλος, ο γκολκίπερ που πήρε τη θέση του Κουτζαβασίλη στην αρχική ενδεκάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα.

Οι εμφανίσεις του σχεδόν σε όλα τα ματς, είναι εξαιρετικές και λογικό είναι να υπάρχουν μάτια που τον παρακολουθούν, αφού είναι κάτι περισσότερο από ένας καλός γκολκίπερ. Ίσως να είναι μετά τον Γιαννιώτη του Ατρόμητου, που είχε 765 λεπτά να δεχθεί τέρμα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 20/11, ο καλύτερος και πιο σταθερός τερματοφύλακας στη Σούπερ Λίγκ.
Υπάρχουν δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε ομάδες από Ιταλία και Ολλανδία. Βέβαια το όνειρό του είναι να παίξει μια μέρα στη Γιουβέντους και δεν το έχει κρύψει. Μόλις σε ηλικία 16 χρόνων είχε αφήσει τον Αστέρα Τρίπολης για την Αγγλική Μπλάκμπερν που μάλιστα είχε δώσει εκατό χιλιάδες ευρώ για να τον πάρει. Μετά πήγε στην ιταλική Ουντινέζε για να επιστρέψει το 2012 στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο. Το 2015 πήγε στον Παναθηναϊκό αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον πίστεψε με αποτέλεσμα, την περυσινή σεζόν να αγωνιστεί ως βασικός με την μορφή δανεισμού στον Άρη Λεμεσού.
Ήρθε το καλοκαίρι στην Κέρκυρα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη μέχρι σήμερα, με την προσφορά του στην πιο δύσκολη ίσως θέση της ενδεκάδας, να είναι τεράστια.
Ο Ν. Γιαννακόπουλος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του ΑΟΚΚ, αν και υπάρχει όρος με τον οποίο αποδεσμεύεται σε περίπτωση υποβιβασμού. Σίγουρα η παραμονή του θα βοηθήσει και στο μέλλον, αλλά αν είναι να πάει να παίξει στο Καμπιονάτο κανείς δεν νομίζουμε ότι θα του στερήσει το όνειρο. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια