Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΟΚ Κέρκυρα
21 Nov 2017 / 17:23
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο αποβολές των παικτών του ΑΟΚ στη Λαμία το περασμένο Σάββατο προβληματίζουν τον Αλέκο Βοσνιάδη,

αφού οι Σοϊλέδης και Μπαλάφας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δε θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς μια τέτοια εξέλιξη και η ΠΑΕ είχε δηλώσει ότι ο Γκόμεζ την τιμωρία της μιας αγωνιστικής από κάρτες θα την εκτίσει στο ματς με τον Ολυμπιακό. Συνεπώς ήδη υπάρχουν τρεις τιμωρημένοι που θα απουσιάσουν, συν τα όποια προβλήματα τραυματισμών έχει η ομάδα, κάτι που μεγαλώνει τον αριθμό των απόντων. Τόσο ο Βενέτης, όσο και ο Τουράμ δύσκολα προλαβαίνουν, αλλά εκτιμούμε ότι οι λύσεις που έχει ο προπονητής είναι ικανές να καλύψουν τα οποιαδήποτε κενά. Από κει και πέρα θέλει και τύχη και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και στο ματς αυτό οι ποδοσφαιριστές.
Παρ΄ όλα αυτά η προετοιμασία της ομάδας για το ματς ξεκίνησε και ο προπονητής ευελπιστεί ότι θα έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Βέβαια, σε σύγκριση με το τελυταίο ματς θα απουσιάσουν και τα δυο πλάγια μπακ (Σοϊλέδης και Γκόμεζ), με τον ΑΟΚ να έχει σαν εναλλακτικές λύσεις τους Ντιόγκο και  Σπίνουλα, με τον πρώτο να μην είναι ως σήμερα στις βασικές επιλογές του τεχνικού της ομάδας.
Σίγουρα το ματς παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, ενώ η παράδοση λέει ότι ο Ολυμπιακός πάντα φεύγει με τη νίκη από το ΕΑΚΚ σε επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα του Πειραιά έχει να δώσει την Τετάρτη το βράδυ στη Λισσαβώνα πολύ σημαντικό ματς με την Σπόρτινγκ για το Champions League και μάλιστα παίζει και την πρόκρισή του. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τις δυσκολίες του αγώνα, η ομάδα του Πειραιά έχει πληθώρα παικτών και έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές θα έρθει στο νησί μόνο για τη νίκη.
 
Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το ΑΟΚ - Ολυμπιακός
 
Μεγάλο ματς για τον ΑΟΚ την Κυριακή στις 19:30, με την ΠΑΕ να ξεκινά την προπώληση των εισιτηρίων από την Τετάρτη 22/11. Μάλιστα οι τιμές ξεκινάνε από 15€ και υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τον τρόπο προμήθειας των εισιτηρίων από τους φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται λόγω του ονόματος του αντιπάλου, να κατακλύσουν το ΕΑΚΚ.
Η ανακοίνωση: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚO, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 19:30 στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας το Σάββατο 25 Νοεμβρίου τις ώρες 11:00 – 15:00 καθώς και από τις 12:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα. Απο τα γραφεία της ΠΑΕ στην Λεωφ. Αλεξάνδρας 19 (πρώην Αστυνομικό Μέγαρο) θα γίνεται η προπώληση τις ημέρες Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 10:00 – 16:00. Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας μας μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια