Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Stand up Comedy Τσάι Party με τον Ανδρέα Πασπάτη στο Πολύτεχνο

Ανδρέας Πασπάτης
17 Nov 2017 / 08:25
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, συνεχίζει τις εξαιρετικά επιτυχημένες βραδιές stand up comedy, στις οποίες παρουσιάζει τους καλύτερους έλληνες κωμικούς του είδους. Τσάι Party Ανδρέας Πασπάτης Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή,

συγκεντρώνει τα καλύτερά του κείμενα των τελευταίων χρόνων και τα παρουσιάζει στην σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party».  
Όλοι έχουμε πάει σε ωραία  Party, ξέφρενα party, ακόμα και σε βαρετά party, αλλά αυτό το «Τσάι Party» θα σας μείνει αξέχαστο! Αν και εσείς παραξενεύεστε από περίεργα κοινωνικά στερεότυπα, αν έχετε κάποια θεία που λέει κακίες, αν αναρωτιέστε για τις ανθρώπινες σχέσεις, αν παθαίνετε εμμονές με κάποιο φυστίκι, αν βρίσκετε κιτς τις διαφημίσεις, αν έχετε φοβίες και αν όλοι περιμένουν απο εσάς να είστε ώριμοι επειδή μεγαλώσατε αλλά εσείς δεν το βλέπετε έτσι, τότε σίγουρα είστε καλεσμένοι σε αυτό το Party!
O Ανδρέας με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, σχολιάζει και καυτηριάζει ότι γίνεται γύρω μας σε μια παράσταση που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!  
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 - είσοδος Νέου Φρουρίου – την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21.00. Είσοδος 7 ευρώ. 
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.