Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποσύρει την παραίτησή του από την αντιδημαρχία ο Βασ. Καββαδίας

Αντιδήμαρχος Τουρισμού
16 Nov 2017 / 16:34
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Μπόρα ήταν και πέρασε, καθώς φαίνεται, για τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Παιδείας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επανακάμπτει στα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας Βασίλης Καββαδίας, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε υποβάλλει την παραίτησή του από τις αρμοδιότητές του.
Την επιστολή παραίτησης έχει επιδώσει στο Δήμαρχο από τα μέσα Σεπτεμβρίου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την εμπιστοσύνη στο προσώπό του. Για την πρόθεση  παραίτησης, ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος είχε μάλιστα ενημερώσει και τα μέλη της δημοτικής ομάδας.

Ωστόσο η επιστολή παραίτησης παρέμενε στο συρτάρι του Δημάρχου χωρίς να γίνει αποδεκτή, σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης, καθώς ταυτόχρονα με τις αντιδημαρχίες Τουρισμού και Παιδείας, η παραίτηση του Βασίλη Καββαδία, έπαιρνε μαζί της μια σειρά από άλλες θέσεις, όπως του Προέδρου της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής προγράμματος Leader, του πολιτικού υπεύθυνου για την ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) Κέρκυρας, του αντιπροέδρου της Εταιρείας Επιχειρηματικό Πάρκο Κέρκυρας Α.Ε. καθώς και του επικεφαλής του φιλόδοξου project της «Οδύσσειας».

Όπως δήλωσε στην Ενημέρωση ο Βασίλης Καββαδίας, εξομαλύνθηκαν οι προσωπικοί λόγοι που τον είχαν οδηγήσει στην υποβολή παραίτησης και πλέον επανακάμπτει στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του. Εξάλλου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, ήταν εισηγητής του θέματος της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, ενός ακόμη σχεδίου με προσδοκίες που φθάνουν τα 66 εκατ. στην «ομπρέλα» του ΠΕΠ (νέο ΕΣΠΑ) 2014-2020. Η διαβούλευση για την κατάρτισή του ξεκίνησε από τα τέλη του 2016 και σε αυτήν πήραν μέρος 27 φορείς, μεταξύ των οποίων το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τα τρία Επιμελητήρια, ΤΕΕ, Εμπορικό και Οικονομικό, ενώ σημαντική ήταν η υποβολή προτάσεων πολιτών. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.