Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες πτήσεις της British Airways & της Aegean από Αγγλία & Ρωσία προς Κέρκυρα

WTM
09 Nov 2017 / 11:47
Χριστίνα Γκερέκου

Ολοκληρώθηκε χθες, στο Λονδίνο, η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market 2017.

Τα μηνύματα της έκθεσης είναι θετικά για την Κέρκυρα, για την οποία η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό της ζήτησης είναι ότι η British Airways προγραμματίζει ακόμη 4 δρομολόγια  προς την Κέρκυρα και η Aegean 3 δρομολόγια από τη Μόσχα και 2 από την Αγία Πετρούπολη.

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας συνάντησε τον εκπρόσωπο της Sky Express Γιάννη Λιδάκη, εμπορικό διευθυντή της εταιρείας και συζήτησαν για την έναρξη πτήσεων προς και από την Κέρκυρα. Η συζήτηση θα συνεχιστεί στην Κέρκυρα με την επίσκεψη του κ. Λιδάκη.  

Συνομίλησε, επίσης, με εκπροσώπους  του τουριστικού γραφείου Book Your Weddings Day για τη διοργάνωση γάμων στην Κέρκυρα  για τους οποίους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Ο Δήμαρχος μεταβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την 33η διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που πραγματοποιείται εκεί από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.