Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφορεί το φθινοπωρινό Πορτόνι

φθινοπωρινό
08 Nov 2017 / 11:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συμπληρώνοντας ήδη ένα χρόνο κυκλοφορίας το φθινοπωρινό Πορτόνι έρχεται και πάλι, αυτή τη φορά με ιστορίες

για το Περίπτερο Τουρισμού στον όρμο των Γουβιών, για την παραμονή των πολύπαθων Σέρβων στο νησί, για το μαρτυρικό Λαζαρέτο, για την Παλιά Περίθεια και την εξέλιξή της στο χρόνο, για τις μπάντες της πόλης, για τον περιηγητή Ποταγό, για κυρίες αλλοτινών καιρών, για την αίγλη των μηχανοκίνητων αγώνων της Κέρκυρας την περίοδο 1959-1972, για το κρασί στην αρχαία Κέρκυρα και μια μυθοπλασία για την απροστάτευτη γυναίκα της υπαίθρου.

Στις μόνιμες στήλες, στην Επτανησιακή βιβλιογραφία, μια κριτική για το βιβλίο του Β. Μπούτου «Η συκοφαντία του αίματος», στη στήλη Παραμυθοκούβαρο (τοπική ιστορία διασκευασμένη για παιδιά) μια μικρή ιστορία αγάπης, στις «Μορφές της παλιάς πόλης» η εξιστόρηση της ζωής μια ράφτρας, σε μια νέα στήλη αφιερωμένη στα παιδιά ένα παιδί γράφει για την Κέρκυρα του φθινοπώρου και στη στήλη «Παλιά μαγαζιά της Κέρκυρας» η ιστορία του βιβλιοπωλείου Ζερβοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά τον τυπογράφο Σωκράτη Κόερο για την άψογη δουλειά του και την απόλυτη συνέπειά του.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους εσάς τους αναγνώστες, που αγαπήσατε και στηρίξατε ένα χρόνο τώρα το περιοδικό και ευχόμαστε να απολαύσετε και αυτό το τεύχος.
Τιμή τεύχους 7 ευρώ
Έκδοση: Τσέφλικα Όλγα, Βιβλιοδετείο - Χρυσοτυπείο - Παλαιοβιβλιοπωλείο, Μανιαρίζη - Αρλιώτη 27, 26610 31566.
Διάθεση: Τσέφλικα Όλγα
Πρακτορείου Τυπου, Ευγενίου Βουλγάρεως 104 (έναντι EuroBank)
Στα βιβλιοπωλεία της πόλης