Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοσυκλέτας & δύο διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Εξιχνίαση
06 Nov 2017 / 11:01

Εντοπίστηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της η κλεμμένη μοτοσικλέτα. Δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών, ένας εξ αυτών ανήλικος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δικογραφία σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος νεαρών 23 και 16 ετών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.
 
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν τρεις διαδοχικές υποθέσεις κλοπών, στις οποίες διαπιστώθηκε  η συστηματική δράση των δύο ημεδαπών, με λεία χρήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ περίπου.
 
Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες κατά το χρονικό διάστημα 21-22.10.2017  αφαίρεσαν - αρχικά- σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα έξω από κατάστημα στην Ε.Ο Κέρκυρας Πέλεκα και στην συνέχεια παραβίασαν διαδοχικά:
 
·       περίπτερο στην πόλη της Κέρκυρας,  από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα είδη, αξίας 1.600 ευρώ
·      κατάστημα -καφενείο- ,στην περιοχή Τρίκλινο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και άλλα αντικείμενα, αξίας 500 ευρώ.
 
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη  μοτοσυκλέτα που είχαν αφαιρέσει, η οποία στην συνέχεια  επιστράφηκε στον  ιδιοκτήτη της.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.