Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μόνο νίκη βλέπει ο ΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Super League
03 Nov 2017 / 13:36
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναμέτρηση της Κυριακής (17:15) του ΑΟΚ με τη Λάρισα, είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας μετά την αναπάντεχη ήττα στα Γιάννενα

και πάντα σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα των ομάδων που έχουν κοινούς στόχους με τον ΑΟΚ.
Η ομάδα της Κέρκυρας και την Παρασκευή δούλεψε πολύ στην προπόνηση με πλάνο το ματς της Κυριακής  και έχουν όλοι συνειδητοποιήσει ότι δε χωράει καμιά απώλεια βαθμών στο ματς αυτό. Ακολουθούν δύσκολα ματς ως το τέλος του α΄ γύρου και πριν την διακοπή λόγω Εθνικής, την ερχόμενη εβδομάδα, όλοι θέλουν το «τρίποντο», ώστε να εδραιωθεί η θέση στη δεκάδα, μετά τη διάνυση του ενός τρίτου του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι δύσκολο, η ομάδα της Θεσσαλίας προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και έχει καλή ψυχολογία και ο ΑΟΚ καλείται να σκοράρει απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και παράλληλα να κατακτήσει τη νίκη, έχοντας την πολύ σημαντική απουσία του τραυματία Ροτζέριο Τουράμ και είναι εκτός αποστολής. Ο Αλ. Βοσνιάδης προσανατολίζεται να ξεκινήσει το ματς με Γιαννακόπουλο, Σπίνουλας, Σοϊλέδη, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Σιόντη, Αρτυματά, Γκόμεζ, Επστάιν, Ζορμπά, Παμλίδη, ενώ θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Μπαλάφας, Ντουαλά, Κόντος και ίσως ένας από αυτούς βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.
Η διοίκηση, για να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο, έχει βάλει μόλις 5€ τα εισιτήρια στη μικρή και 10€ στη μεγάλη εξέδρα και θα είναι διαθέσιμα από τις 11 το πρωί στα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ. Παράλληλα, σε μια προσπάθεια βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας θα γίνει πάλι συλλογή τροφίμων και καλό είναι κάθε φίλαθλος που θα πάει στο γήπεδο και μπορεί να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.
 
Το πρόγραμμα (10η αγωνιστική)
 
4/11
Παναιτωλικός –Ξάνθη 15:00
Ατρόμητος – Πανιώνιος 17:15
Αστέρας – Παναθηναϊκός 19:30
5/11
Ολυμπιακός – Πλατανιάς 15:00
ΑΟΚ Κέρκυρα – ΑΕΛ 17:15
Απόλλων - ΠΑΣ Γιάννινα 17:15
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 19:30
6/11
Λεβαδειακός – Λαμία 19:30
 
Βαθμολογία
 
Ατρόμητος                             19
ΠΑΟΚ                                     18
ΑΕΚ                                        17
Ολυμπιακός                          14
Λεβαδειακός                         14
Πανιώνιος                              14
Παναθηναϊκός *                    13
ΠΑΣ Γιάννινα                         13
Λαμία                                     11
Ξάνθη                                    10
ΑΟΚ Κέρκυρα                        9
Παναιτωλικός                        9
ΑΕ Λάρισα                              9
Απόλλων                                 7
Πλατανιάς                              6
Αστέρας Τρ.                           6
*έχει -2 βαθμούς ποινή από πέρσι
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια