Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Πρέσβειρας Αργεντινής-Δημάρχου Κέρκυρας

Σαν Τζιάκομο
02 Nov 2017 / 12:08
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο Ιστορικό Δημαρχείο, η πρέσβειρα της Αργεντινής στην Αθήνα Carolina Pérez Colman.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκαν οι δεσμοί φιλίας  και τα κοινά γνωρίσματα μεταξύ των δύο Λαών.

Σκοπός της επίσκεψης της Πρέσβειρας, όπως δήλωσε η ίδια, είναι η ανάπτυξη δράσεων στον τουριστικό τομέα, καθώς η Ελλάδα αποτελεί δημοφιλή προορισμό  για τους κατοίκους της Λατινικής Αμερικής.
Σε άμεση συνάφεια με τον τουρισμό είναι και οι τομείς του πολιτισμού, του εμπορίου, και της έρευνας, στους οποίους η Πρέσβειρα βλέπει σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας.

Ο  Δήμαρχος τόνισε  τα κοινά στοιχεία που ενώνουν την Ελλάδα και την Αργεντινή και παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού μας και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.