Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέτυχε γκολ και παραδόθηκε ο ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚΚ
28 Οκτωβρίου 2017 / 17:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έχασε 2-1 από τον ΠΑΣ που έκανε την ανατροπή

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Κρίμα για την ομάδα του ΑΟΚ που έφυγε ηττημένη από τα Γιάννενα, αλλά είναι άξια της μοίρας της αφού αν και προηγήθηκε στο 71΄επί του ΠΑΣ με τέρμα του Παμλίδη, δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και έχασε τελικά 2-1.

Σε ένα μέτριο α΄μέρος χωρίς φάσεις ο ΑΟΚ δεν κινδύνεψε, ούτε όμως είχε επιθετικά να δείξει κάτι. Όμως στην επανάληψη που το ματς έγινε καλύτερο και από τις δυο ομάδες, ο ΑΟΚ άγγιξε το γκολ με τον Γκόμεζ στο 62΄, αλλά το πλασέ του βρήκε δοκάρι,  μετά από λάθος γύρισμα με το κεφάλι από τον Γιάκο.
Στο 72΄ εξαιρετική κάθετη πάσα του Αρτυματά από το χώρο του κέντρου, ο Παμλίδης βρίσκεται απέναντι στον Βελλίδη και δεν αστοχεί, ανοίγοντας το σκορ. Και ενώ η ψυχολογία πάει προς το μέρος της Κέρκυρας, ο ΠΑΣ ανέβηκε ψηλά πίεσε και μπόρεσε σε πέντε λεπτά να γυρίσει το ματς, πάτησε κυριολεκτικά τον ΑΟΚ για ένα τέταρτο και πήρε τη νίκη.

Στο 75΄ από λάθος του Σπίνουλα, κλέβει από αριστερά ο Ναδάλες και βγάζει παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή όπου ο Κόντε πλασάρει ανενόχλητος και ισοφαρίζει! Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 82΄ σεσέντρα από δεξιά του Μανθάτη, απομακρύνουν οι άσχημα οι αμυντικοί με την μπάλα να φτάνει λίγο έξω από την περιοχή, εκεί όπου ο Γιάκος με το δεξί σκοράρει κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Απίστευτη εξέλιξη σε ένα ματς που ο ΑΟΚ μετά το 0-1 πίστεψε ότι θα το κερδίσει, αλλά ήταν πολύ κακός μετά το γκολ και έχασε δίκαια.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62΄Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς (55΄Σολτάνι), Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (68΄ Μανθάτης), Κόντε.
ΑΟΚ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (85΄ Ντουαλά), Σοϊλέδης, Γκόμεζ, Παμλίδης, Σπίνουλας (79΄ Κόντος), Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας (60΄Ζορμπάς), Επστάιν, Γρομητσάρης.
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια