Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα δωρεά ασθενοφόρου, αυτή τη φορά για το Γηροκομείο

Δωρεά ασθενοφόρου
25 Οκτωβρίου 2017 / 08:59
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ακόμα ασθενοφόρο έρχεται ως δωρεά στο Κέρκυρας, αυτή τη φορά από το σύλλογο «Partner für Korfu» της Γερμανίας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Γηροκομείου.

Το όχημα έχει διατεθεί από το ανθρωπιστικό δίκτυο Johanniter Unfallhilfe και μεταφέρθηκε στην Κέρκυρα με ενέργειες του παραπάνω Συλλόγου.

Είναι το δεύτερο κατά σειρά ασθενοφόρο που αποκτά η Κέρκυρα μέσω δωρεάς. Το πρώτο ασθενοφόρο ήταν δωρεά του Δήμου της Πάρμα και της μεραρχίας Aqui και η επίσημη παραλαβή του έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την υπογραφή πρωτοκόλλου φιλίας και συνεργασίας με τον ιταλικό δήμο.

Η τελετή παράδοσης στους αντιδημάρχους Γιώργο Παντελιό (που ασκεί  σήμερα και αύριο καθήκοντα Δημάρχου) και Ανδρέα Σκούπουρα, θα γίνει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στη 1.00 μ.μ. στο Μαράσλειο.

Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.