Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελληνιονίκης εφήβων-παίδων ο Άρης Σερεμέτης του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
24 Οκτωβρίου 2017 / 09:52
Χριστίνα Γκερέκου

Μεγάλη επιτυχία για το ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οpen Bic εφήβων-παίδων που διοργανώθηκε από το Ν.Ο. Λαγονησίου 20-22 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο.

Μετά την ολοκλήρωση πέντε ιστιοδρομιών, ο αθλητής του ΝΑΟΚ Άρης Σερεμέτης, κέρδισε 4 από τους 5 αγώνες, ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία του.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί την πρώτη πανελλήνια νίκη για τον ΝΑΟΚ από το 2006.

Το OPen Βic είναι ήδη διεθνής ιστιοπλοϊκή κατηγορία αναγνωρισμένη από την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ISAF, και τρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγώνων παγκόσμια. Αναγνωρίζοντας την δυναμική και μοντέρνα φύση του Open Bic, πάρα πολλοί ναυτικοί όμιλοι και ιστιοπλοϊκές ομοσπονδίες κρατών αποφάσισαν να είναι αυτό το αναγνωρισμένο τους σκάφος για τους νέους ιστιοπλόους. Το Open Bic είναι η γέφυρα ανάμεσα στην γενιά του Optimist, και την νέα γενιά μεγαλύτερων ιστιοπλοϊκών σκαφών .
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.