Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή του αγώνα στο Κοντόκαλι λόγω των τραγικών συμβάντων της Τετάρτης

ΕΠΣΚ
19 Οκτωβρίου 2017 / 16:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν χάνονται ζωές παιδιών 17 και 19 ετών δεν μπορείς να σκέφτεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο αυτά και τους δικούς τους,

μετά το τραγικό δυστύχημα που έγινε την Τετάρτη στη Σωτηριώτισα με τα δυο παιδιά που επέβαιναν στην μοτοσυκλέτα και συγκρούστηκαν με ΙΧ.
Ένα γεγονός με δυο νέα παιδιά του αθλητισμού, του ΑΟ Κοντοκαλίου, που γέμισε θλίψη όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού. Λογικό ήταν η ΕΠΣΚ να αναβάλει το ματς της ομάδας του ΑΟ Κοντοκαλίου με την ομάδα των Παξών, ενώ επειδή με την αποστολή της πρώτης ομάδας των Παξών ταξιδεύει συνήθως και αυτή των παίδων για το αντίστοιχο πρωτάθλημα, αναβλήθηκε και το παιδικό που θα γινόταν στο γήπεδο του Κοντοκαλιού.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει: «Εξαιτίας του τραγικού θανάτου ποδοσφαιριστών του σωματείου Α.Ο ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ σε τροχαίο δυστύχημα αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για την ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 αγώνες μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ-ΑΟ ΠΑΞΟΙ Α1 κατηγορίας και ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΑΟ ΠΑΞΟΙ (Παιδικό πρωτάθλημα), οι οποίοι θα ορισθούν με νέα απόφαση της Επιτροπής πρωταθλημάτων».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια