Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σέζος από το Κιλκίς στο ΑΟΚ - Παναιτωλικός

Σούπερ Λιγκ
18 Οκτωβρίου 2017 / 16:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προπόνηση του ΑΟΚ για το Σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό έγινε στα Γαζάτικα, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ασκήσεις τακτικής

και παιχνίδια με μπάλα. Σίγουρα αυτό που ενδιαφέρει  τον Αλ. Βοσνιάδη είναι η αντιμετώπιση της ομάδας του Αγρινίου, που παρά την εντός έδρας ήττα της από τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική, είναι πολύ δυνατή φέτος και δεν πρόκειται να έρθει στο νησί για να χάσει.
Στην προπόνηση της Τετάρτης με την πρώτη ομάδα συμμετείχαν και οι νέοι της Κ-20, Μίσκου, Ζαΐμης, Γκερέκος και Θανάσουλας (τερματοφύλακας), ενώ για εκπαιδευτικούς σκοπούς τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησε, ο προπονητής της Κ-17 Βαγγέλης Καρπατσέλης και ο προπονητής της Κ-15 Τάσος Μοναστηριώτης.
Το μόνο που προβληματίζει τον τεχνικό του ΑΟΚ είναι η δυσκολία να σκοράρει η ομάδα, η οποία δημιουργεί πολλές τελικές αλλά κάπου εκεί τα χαλάει. Ο τραυματισμός του Τουράμ ίσως είναι πρόβλημα, αλλά όπως λέει και ο Μακεδόνας τεχνικός, το ρόστερ της ομάδας έχει βάθος, άρα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Άλλωστε ο βραζιλιάνος στράικερ, φέτος με την επέμβαση στο πόδι που έκανε και το διάστρεμμα της περασμένης βδομάδας, έχει αγωνιστεί μόλις στα τρία από τα επτά παιχνίδια της ομάδας.
Εν τω μεταξύ η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές του Σαββατιάτικου ματς, οι οποίοι θα είναι βορειοελλαδίτες, ενώ ο 4ος θα είναι από τη Θεσπρωτία. Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι: Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας).
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια