Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Παραπόταμο κόντρα στον Αστέρα η ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
17 Οκτωβρίου 2017 / 14:49
Σπύρος Πίκουλας

Εμβόλιμη, 4η αγωνιστική στη Γ΄ Εθνική την Τετάρτη 18/10 με τη «Βασίλισσα» του Νότου να ταξιδεύει εκτός έδρας, εδώ «δίπλα» στη Θεσπρωτία

για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Παραποτάμου. Μπορεί τα εκτός έδρας ματς της ΑΕΛ να της πάνε καλύτερα, αφού εκεί οι αντίπαλοι της δε θα είναι ταμπουρωμένοι στην άμυνά τους για να μην χάσουν, αλλά υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά για να δημιουργήσουν, με αποτέλεσμα να βγουν από το καβούκι τους.
Κάπως έτσι περιμένει ο Γιάννης Σφακιανάκης και οι παίκτες του το ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα που κατά κάποιον τρόπο τον «ξέρουν», αφού τον είχαν αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας στα τέλη Αυγούστου και τον είχαν νικήσει με 2-1.
Βέβαια άλλο τότε, άλλο σήμερα, άλλο φιλικό, άλλο επίσημο ματς. Η ΑΕ Λευκίμμης πάει πάνοπλη για να πάρει αυτό που δεν κατάφερε να πάρει εντός έδρας με τον Σκουφά Κομποτίου και έχει τη δυνατότητα να το πετύχει. Πέραν αυτού θα έχει για μια ακόμα φορά μαζί της τον κόσμο, ένα μεγάλο όπλο στη φετινή προσπάθειά της, που με βάση τα όσα έχουν γίνει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Στο ματς με τον Αστέρα ο Γιάννης Σφακιανάκης σκέφτεται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπου θα προσπαθήσει με πιο γρήγορους και κινητικούς παίκτες να χτυπήσει στην κόντρα τον αντίπαλό του και η επιστροφή του Χρ. Γαστεράτου στην αρχική ενδεκάδα φαντάζει σίγουρη, ενώ ετοιμάζει και 1-2 ακόμη αλλαγές και διαφοροποίηση στο σύστημα παιχνιδιού που θα ακολουθήσει.
Ηαισιοδοξία και η πίστη για το παιχνίδι αυτό είναι φανερή και είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο αρχηγός Γιάννης Βασιλάκης. «Πάμε να πάρουμε το τρίποντο, σε ένα πρωτάθλημα αρκετά αμφίρροπο με δυνατές ομάδες που όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Εμείς έχουμε στόχο και πάμε για τη νίκη σε όλα τα ματς», δήλωσε.
 
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και ο βαθμολογικός πίνακας μετά από 3 αγώνες:  
 
Πρόγραμμα
 
Τετάρτη 18/10 - 16:00
Καστοριά - ΑΕΠ Καραγιαννίων          
Πανλευκάδιος - Μακεδονικός Φούφα
Εθνικός Φιλιππιάδας - Δόξα Κρανούλας            
Αστέρας Παραποτάμου - ΑΕΛ            
Σκουφάς Κομποτίου - Τηλυκράτης   
Ερμής Αμυνταίου - Νέος Αμφίλοχος 
Ρεπό Μακεδονικός Φούφα
 
Βαθμολογία
 
ΑΕΠ Καραγιαννίων                               7
Μακεδονικός Φούφα                            7
Τηλυκράτης                                           6
ΑΕ Λευκίμμης                                        5
Ερμής Αμυνταίου                                                 4
Θεσπρωτός                                            4
Σκουφάς Κομποτίου                             3
Πανλευκάδιος                                        3
Ν. Αμφίλοχος                                         3
Εθν. Φιλιππιάδας                                  3
Δόξα Κρανούλας                                   1
Καστοριά                                               0
Ασ. Παραποτάμου                                                0
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια