Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στη Γ΄ Εθνική με νίκη θέλει ο Φαίακας

Μπάσκετ
13 Οκτωβρίου 2017 / 16:37
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν μετά από 15 χρόνια μια ομάδα μπάσκετ ανδρών επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες ο Κερκυραίος φίλαθλος ελπίζει ότι θα μείνει

και θα μπορεί να πηγαίνει στο κλειστό να βλέπει μπάσκετ καλύτερου επιπέδου από αυτό που έχει συνηθίσει. Η άνοδος των Ιπποτών στη Γ΄ Εθνική και στην συνέχεια η ένωση με τον Φαίακα, φέρνει μια κερκυραϊκή ομάδα να στοχεύει ψηλά και η Γ΄  Εθνική ίσως και να είναι μικρή αν υπάρχει διάθεση και στήριξη από όλους σε αυτό το εγχείρημα.
Ο Φαίακας την Κυριακή δίνει στο κλειστό του ΕΑΚΚ το πρώτο του παιχνίδι στην κατηγορία, 15 χρόνια μετά και θέλει η πρεμιέρα να συνοδευτεί με νίκη κόντρα στον έμπειρο Πρωτέα Γρεβενών, μια ομάδα που αγωνίζεται πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα αυτό.
Ο Π. Κοντογιάννης και ο βοηθός του Άκης Αργαλιάς έχουν προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα και είναι έτοιμη για την πρώτη μάχη στηριζόμενη κυρίως σε Κερκυραίους παίκτες, με την προσθήκη από πέρσι του Χατζόπουλου και φέτος των Ματενίδη και Βογιατζή.
 
Το πρόγραμμα (1η αγων.)

ΚΕ Φαίακας – Πρωτέας Γρεβενών  17:00
Φίλιππος Βέροιας –Ιωνικός Ιωνίας
Νίκη Βόλου – Ζέφυρος
ΓΣ Φαρσάλων –ΑΟΚ Βέροιας
Εύαθλος - Πτολεμμαϊδα
ΓΕ Αγρινίου  - ΑΓΣ Ιωαννίνων
Ρεπό η Νικόπολη Πρέβεζας
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια