Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Make-A-Wish στα Γιάννενα, για ένταξη και ενημέρωση νέων εθελοντών

Make-A-Wish
13 Οκτωβρίου 2017 / 10:49

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πραγματοποιεί την 1η του ενημέρωση στα Γιάννενα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15.00 στο ξενοδοχείο Du Lac, για όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στο έργο της, για την πραγματοποίηση παιδικών ονείρων!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Φιλανθρωπικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 χρονών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας το 1996 και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.700 μαγικές Ευχές παιδιών, με την βοήθεια των εθελοντών του.

Ένα παιδί μπορεί να ευχηθεί να γίνει πειρατής ή πριγκίπισσα, να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που ονειρεύεται, να πάει εκεί που η καρδιά του ποθεί ή να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, που σκοπό έχουν να τα ενδυναμώσουν και να ενισχύσουν τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού. Προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους μα, πάνω από όλα την αγάπη τους και την ψυχή τους, για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η “ανταμοιβή” τους είναι οι μοναδικές εμπειρίες και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

Η Πρέσβειρα του Οργανισμού, κυρία Φαίη Σκορδά περιέγραψε τη δική της εμπειρία: “Συνάντησα το Κάνε-Μια-Ευχή πριν 2 χρόνια περίπου και δεν πίστευα πόσο μπορούσε να μου αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τα πράγματα…”

“Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού μας, να γίνετε εθελοντές μας και να συμβάλετε στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 15:00 στο Ηotel Du Lac.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και να πραγματοποιήσουμε περισσότερες Ευχές παιδιών! Για να φτάσουμε σε κάθε παιδί που νοσεί…” αναφέρεται στη σχετική γνωστοποίηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη: Τ. 210- 9637660 (εσωτερικό 104), Ε: [email protected]

pamepreveza.gr