Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας στο πλευρό του Γιάννη Τσιριμιάγκου

Ερημίτης
12 Οκτωβρίου 2017 / 06:55

Συμπαράσταση στο δραστήριο μέλος του Συλλόγου «Ερημίτη Πλους» που σύρεται στα δικαστήρια για τα επεισόδια έξω από το κτήριο του Επιμελητηρίου στις 4/12/2014

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας 

«Ως Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο δραστήριο μέλος του Συλλόγου «Ερημίτη Πλους» Γιάννη Τσιριμιάγκο, που σύρεται στα δικαστήρια επειδή αντέδρασε στην προκλητική συμπεριφορά αστυνομικού υπαλλήλου κατά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στις 4/12/2014 έξω από το κτήριο του Επιμελητηρίου. Συγχρόνως, καταδικάζουμε τη συμπεριφορά της αστυνομικής Αρχής όταν αυτή καθίσταται αυταρχική, με χρήση σωματικής βίας και εξύβριση, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το κόμμα μας προήλθε από τα σπλάχνα του λαϊκού κινήματος, στο οποίο εξακολουθεί να συμμετέχει και το οποίο στηρίζει ανεπιφύλακτα. Άλλωστε, το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι αναφαίρετο και επιλήψιμη κάθε προσπάθεια στοχοποίησης δημοκρατικά διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το κόμμα μας τάσσεται υπέρ των επενδύσεων, ειδικά σε μία περίοδο που η ελληνική οικονομία αναζητά εναγωνίως τρόπους ανάκαμψης, αρκεί αυτές να διασφαλίζουν τη νομιμότητα, να προστατεύουν τον φυσικό μας πλούτο και, ασφαλώς, να μην είναι επιζήμιες για την εθνική οικονομία και την κοινωνία».